Ford Transit 2T verkozen tot ‘Most Preferred Van’

21/06/2017

Ford heeft duidelijk gescoord tijdens het eerste Best of Van-evenement van TRANSPORTMEDIA. De Ford Transit 2T werd door professionals uit de Van community (leveranciers, dealers, klanten, leasing, carrosseriebedrijven) verkozen tot ‘Most Preferred Van’ van 2017. Ook de titel ‘Super Best Van Dealer’ ging naar een Ford-concessiehouder en de winnaar van Fleet Owner 2017 was een bedrijf met een fleet van ongeveer 300 Ford bedrijfsvoertuigen.

De Ford Transit 2T bleek het populairste lichte bedrijfsvoertuig bij Belgische professionals en mag het hele jaar de titel ‘Most Preferred Van 2017’ dragen. Het grootste model van de Transit is beschikbaar als bestelwagen, bestelwagen met dubbele cabine, combi en chassis/cabine. Er zijn drie carrosserielengtes, twee dakhoogten en een MTM van 2,9 tot 4,7 ton. Er is keuze tussen voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en vierwielaandrijving, de Ford EcoBlue 2,0-liter TDCi-motoren zijn beschikbaar in drie vermogensniveaus en de wagen is verkrijgbaar met handmatige of automatische transmissie.

Ook interesse in de ‘Most Preferred Van 2017’?

Meer informatie over de Transit 2TVraag bij ons een proefrit aan


Meer prijzen voor Ford

De prijs voor ‘Super Best Van Dealer’ ging naar Ford-verdeler Waasland Automotive in Beveren. Met meer dan 300 verkochte lichte bedrijfsvoertuigen per jaar is Waasland Automotive een belangrijke speler in een regio die sterk door de Haven van Antwerpen wordt beïnvloed.

Vaillant Group (Drogenbos) – sedert vele jaren een belangrijke Ford klant – werd verkozen tot fleet owner van het jaar. Vaillant is een Duits familiebedrijf en een van de Europese leiders in de sector van verwarming en sanitair, met merken als Vaillant maar ook het Belgische Bulex. In België werken zo’n 240 technici bij Vaillant Group en het bedrijf heeft een fleet van ongeveer 300 voertuigen. Die fleet wordt zeer goed beheerd, dankzij een software die binnen het bedrijf is ontworpen. Dit geeft fleet manager Véronique Fraipont een volledig overzicht over de onderhoudskosten, het brandstofverbruik, de geschiedenis van de schadegevallen en zelfs van de parkeerboetes.

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws